Hullutav BeyBlade turniir

Kui tead mis imeloom on BeyBlade ning ühel hetkel avastad, et enamike spinnerite nimed ning omadused on sulle märkamatult pähe kulunud, siis on aeg paras, et korraldada üks turniir. Pealegi oli paljudel lastel keerlevate vurride vaimustus juba nii suureks kasvanud, et lapsevanemadki käisid igapäevaselt ringi, vaadates iga kausjat eset mõttega: „Huvitav, kas sellest saaks hea võistlusareeni?“.

Pihtla kooli- ning lasteaialapsed kogunesid 25. jaanuaril saali, et pidada maha võistlus kahes võistlusklassis – kool ning lasteaed. Võistluse idee autor ning peakorraldaja Aron eeldas osalejate arvuks 6-8. Saali kogunes võistlejaid 17, mis ületas kõigi ootused ning äärepealt ka korraldajate võimekuse. Oli kõike, mida ühelt BeyBlade turniirilt oodata võis- võidurõõmu, kaotusekibedust, üllatusi ning põnevust. Pealtvaatajad olid tunnistajaks pingelisele finaalile lasteaialaste vahel, kus Markus edestas Kerdot 5-4, kolmanda koha saavutas Marten. Koolilaste hulgas domineeris võistlust täielikult Oliver, kelle spinner andis eelvoorude ning finaali jooksul vastastele ära vaid ühe punkti. Teisele kohale platseerus Laura ning kolmandaks tuli Jakob.

Suurimad tänud Markusele ja Kennethile võistlusareenide eest. Kõik võistlejad olid tublid ning täie tõsidusega asja juures. Suurt huvi silmas pidades tundub, et turniiri peab kevadel kordama.

Lapsevanem Alo

8 thoughts on “Hullutav BeyBlade turniir

  1. Ирригаторы полости рта says:

    Ирригатор (также известен как оральный ирригатор, ирригатор полости рта или дентальная водяная нить) – это устройство, используемое для очистки полости рта. Оно представляет собой насадку с форсункой, которая использует воду или жидкость для очистки полости рта. Ирригаторы применяются для удаления зубного камня, бактерий и насадок из полости рта, а также для смягчения любых застывших остатков пищи и органических отходов. Ирригаторы применяются для профилактики и лечения различных патологий полости рта. Наиболее распространенные ирригаторы используются для удаления зубного камня, лечения десны, профилактики и лечения воспалений десен, а также для лечения пародонтита. Кроме того, ирригаторы используются для анестезии полости рта, а также для применения антибактериальных препаратов.. Click Here:👉 https://www.irrigator.ru/irrigatory-cat.html

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga